WINTER HAIR SURVIVAL TIPS

WINTER HAIR SURVIVAL TIPS

Brrr... de winter komt eraan en vaak betekent dit: gespleten haarpunten en statisch, ruwer of doffer haar. De winter droogt je haren namelijk uit, ze worden kwetsbaar en breken gemakkelijk af. Maar geen reden tot paniek: er zijn trucs tegen de guurheud van dit seizoen, waardoor jouw haren ongeschonden de winter zullen overleven!


Was je haren bijvoorbeeld met lauw en niet met heet water. Gebruik zo min mogelijk een haardroger, tenzij op de laagste stand. Gebruik hydraterende producten (shampoo en conditioner, toegespitst op jouw haartype). Gebruik regelmatig een haarmasker om je haren gezond te houden en vermijd het veelvoudige gebruiken van mutsen en petten (dit zorgt namelijk voor statisch haar). Uiteraard kun je ook gerust eens langskomen in ons kapsalon om jouw haren en kapsel een echte winter-verwenbeurt te schenken. Voor meer informatie kun je ons vrijblijvend contacteren.


Bezoek Liberty Hair - kapper zonder afspraak - op in 1 van onze locaties in Leuven, Diest, Geel, Heist-Op-Den-Berg, Herentals, Mechelen, Mol of Mons. Of neem al een kijkje op onze website >>